behandelingen

                                   

Wassen:

Om  te voorkomen dat  vuil de kans krijgt de romp en opbouw aan te tasten is het regelmatig wassen van uw jacht van belang. Uw jacht kan eenmalig of periodiek door yacht polishing worden gewassen. Indien uw jacht behandeld is met onze lakverzegeling kan deze wasbeurt tevens gecombineerd worden met de periodieke conserver behandeling. Indien gewenst ook mogelijk in combinatie met een wasabonnement. Deze complete behandeling heeft als voordeel dat de romp en de opbouw beschermd zijn tegen alle weersinvloeden en vervuiling. Kleur en glans blijven behouden.

 

Polijsten:

De gelcoat of lak van uw jacht is mogelijk in de loop der jaren dof geworden of verweerd. Door middel van polijsten zal uw  jacht weer op kleur en glans worden gebracht en er weer uitzien als nieuw.

 

Lakverzegeling:

Als uw jacht gewassen en gepolijst is kan de lakverzegeling aangebracht worden. Hierdoor krijgt uw jacht een diepe en hoge glans en is uw jacht langdurig beschermd tegen glansverlies en alle weersinvloeden.

 

Interieur reiniging:

Yacht Polishing kan het gehele interieur van uw jacht reinigen. Hout, leer, kunststof, vloerbedekking en stoffering worden dusdanig gereinigd, zodat alles weer een frisse en nieuwe uitstraling heeft.

 

Stoffering en vloerbedekking verzegeling:

Als u extra bescherming voor de stoffering en vloerbedekking in uw jacht wilt, kiest u voor verzegeling van de stoffering en vloerbedekking. Deze behandeling maakt stoffering en vloerbedekking vloeistof - en vuilafstotend en houdt het langer mooi.

 

Kwaliteitsbewaking en kwaliteitscontrole:

Zoals eerder aangegeven, is uw jacht na de lakverzegeling beschermd tegen glansverlies. Het is echter wel van belang, dat u zich na deze behandeling nauwkeurig aan de voorwaarden en wasvoorschriften houdt. U zult hier uitgebreid over geinformeerd worden na voltooiing van de lakverzegeling.Yacht Polishing acht het van groot belang dat de voorwaarden en wasvoorschriften worden nageleefd en biedt u daarom ook de mogelijkheid om deze met u te bewaken en of uit te voeren.

 

Antifouling:

Om het onderwaterschip van uw jacht te beschermen tegen de aangroei van allerlei organismen dient er een antifouling laag aangebracht te worden. Afhankelijk van waar u uw jacht gebruikt kan gekozen worden voor de juiste antifouling. Yacht Polishing zal bij de antifouling zoveel mogelijk gebruik maken van milieuvriendelijke producten.

 

Teakdek reconditioning:

Uw teakdek kan gereinigd worden met een speciale reiniger,die de vervuiling verwijdert en  de originele kleur van uw teakdek terughaalt zonder te schuren.